Nyaral a család

Utazás közben mindig a rádió szól, mert az autóban mindig jobban telik úgy az idő, hogy ha egy érdekes interjút hallgathatok, vagy ha a kedvenc zenéim szólnak egyfolytában. A rádió egy rendkívül hasznos találmány, nem csak információkat lehet szerezni az általa sugárzott adásból, és a zene feledteti a dugóban töltött idők minden egyes percét. Minden esetben naprakész tudok lenni a világ eseményeiről. Amikor a nyaralást terveztem a családnak, akkor is a rádiót hallgattam. sajnos nem tudtam, hogy hova is lenne érdemes menni, két 5 éven aluli gyerekkel. Egyelőre még belföldben gondolkodtam, és amikor már majdnem minden ötlet kudarcba fulladt, akkor hallottam a rádióban egy hirdetést a harkány hotelről.

Nem is telt bele sok idő, máris a harkány hotel honlapján találtam és azt néztem, hogy melyik szobát is válasszam a 4 fős családom számára. szerencsére nagyon könnyen ment a döntés, a harkány hotel honlapjának köszönhetően, mivel nagyon jól szerkesztett honlapról van szó, ahol minden érdeklődő kiváló módon le tud igazodni, legyen az rutinos internet használó, vagy egy idősebb és kezdő internetező. A fejlécben megtalálható választási lehetőségek, mint például, hogy milyen szobákkal rendelkezik a hotel, vagy hogy milyen wellness lehetőséget találhatóak ott. Külön kis füleken kaptak helyet, mellyel a harkány hotel megkönnyíti a leendő vendégeik helyzetét. Csodaszép szobákat találtam, alig tudtam választani közülük, a választást az segítette elő, hogy a hotel minden egyes szobáját részletesen mutatja be és minden szobáról több képet is mellékel. Kiválasztottam egyet, ahol mind a négyen kényelmesen elférünk, és a gyerekek számára is nagyon praktikus és otthonos tud lenni, arra az egy hétre, amit eltöltünk. Nem is késlekedtem tovább és árajánlatot is kértem, hogy adott időintervallumban 4 fő részére, wellness használattal, és fél panzióval mennyire is jönne ki.

Sajnos nem abban az időintervallumban mentünk, amikorra a hotel biztosít akciós csomagajánlatokat, de így is nagyon kedvező árajánlatot kaptam, ami rövid időn belül megérkezett. Mivel a férjemmel úgy találtuk, hogy nagyon kedvező az ajánlat, ezért rögvest le is foglaltam a kiválasztott szobát. Alig vártuk már, hogy végre megérkezzünk, s a jól megérdemelt pihenőnket elkezdhessük. A szoba és az egész hotel nem okozott csalódást, minden olyan tökéletes és jól felszerelt volt, mint a képeken, és ezt is vártuk egy kiváló hoteltől. A gyerekek rögvest belevetették magukat a wellness részlegbe, alig lehetett őket kiszedni a vízből, annyira élvezték a víz nyújtotta a szabadságot. Az ellátás és a szoba tisztasága is makulátlan volt, finom ételeket kóstolhattunk, és persze a mennyisége miatt, mindig telei hassal távoztunk az asztaloktól, még a férjem is jól tudott lakni, annyira elegendőek voltak a mennyiségek.  
Miután kiélveztük a hotel adta lehetőségeket, lehetőségünk volt még a környéket is felfedezni. Ehhez is tudtak a hotelben segítséget nyújtani, hogy mit is érdemes megtekinteni, ha már a wellness és a csodás szobákon túl szeretnénk még valami aktív programot is csinálni.

Egyszóval a nyaralásunk remekül sikerült, mindenki feltöltődve érkezett haza és újult, erővel csaptunk bele a munkába. Én rendkívül büszke voltam magamra, hogy egy ilyen szuper hotelt találtam, külső, belső környezettel, ami a család minden tagjának elnyerte a tetszését. Azóta is minden barátunknak, ismerősünknek ajánljuk a harkány hotelt.