Real Madrid ajándékcsomag a sportriport kollégának

A mi kis vidéki rádiónk olyan, mint egy nagy család, ez a legjobb munkahelyem, ami valaha volt! Én vagyok a csatorna zenei szerkesztője már 5 éve, és emellett van még egy imádott és nagyon hálás feladatom is. Én szoktam ajándékot venni a cég nevében, amikor egy kollégánk szülinapja közeleg, amit aztán közös tortázás alkalmával adunk át az ünnepeltnek.

Új kolléga érkezett egy hónapja a rádióhoz, Adrián, a sportriporter. Ő vezeti a csatorna sportműsorait, illetve ő állítja össze a sporthíreket is.
Adrián néhány hét múlva ünnepli a 30. születésnapját, és bár még új kolléga, közénk tartozik, így neki is jár a kis figyelmesség. Annyit sikerült róla megtudnom, hogy – sportriporterként nem meglepő módon – imádja a Real Madridot, így aztán Real Madridos ajándékot kerestem neki.

Mindig az internetről rendelem meg a kollégák szülinapi ajándékát, ezért most is a weben keresgéltem. Találtam egy webshopot, ahol nagyon kedvező áron tudtam Real Madrid ajándékokat rendelni. Pl.: tollat, tolltartót, dossziét, noteszt, kulacsot. Még Real Madridos díszzacskót is árulnak, így stílusosan abban adhatjuk át az ajándékot Adriánnak a 30. szülinapján. Eljött a nagy nap, amikor egy hatalmas oroszkrém torta és a „Happy Birthday” című dal társaságában köszöntöttük fel Adriánt, aki meghatottan rám kacsintott, „Wow, csupa Real Madrid ajándék!”