A legjobbról

Nagyon szeretek rádiót hallgatni, szerintem az egyik legjobb tevékenység, amit tehet az ember szabadidejében. Eleinte főleg zenei rádiókat hallgattam, később viszont rászoktam arra, hogy olyan csatornákat hallgassak, amelyek valamilyen témával is rendelkeznek. Nagyon elkezdett érdekelni példának okáért az a rádiócsatorna, amely szociokulturális problémákkal foglalkozik, és a zenék válogatása és lejátszása mellett ezekről a témákról is szervez beszélgetéseket szakértőkkel. Tetszik mint téma továbbá az a csatorna is, ahol filmkritikák vannak, meg különböző esztétikai problémák körüljárásával foglalkoznak. Mivel szeretek olvasni és érdekel a média világa, ez a kettős téma különösen közel áll a szívemhez, bár kevés olyan érdemben jót alkotó kritikaírót és gondolkodót ismerek, aki igazán jó olvasni, és átadhatja magát az ember az áradó szellemiségnek. Legutóbb filozófiai kérdésen vitatkoztak az egyik kedvenc adómon, a sztoikusok szellemiségéről az őrült császár gyilkossági sorozata idején. A nevelőjéről és tanítójáról volt szó, akit arra utasított, hogy legyen öngyilkos, mert valami abszurd eszmefuttatás során arra jutott, hogy a hatalmas elme meg akarja semmisíteni uralkodását (részben igaz is volt ez a felvetés). Mindenesetre a vita arról folyt, hogy a sztoikusok bátran meghalnak, mert a világot egy nagy, sorsszerűségen alapuló masszának gondolják, amelynek cselekménye mindig a lehető legjobb módon alakul – az emberiség számára, az istenek fennhatósága alatt.

Természetesen ez egy roppant érdekes műsor volt, de a legfőbb érdeklődési területem a természettudományok, szóval, amikor egy olyan csatornára bukkantam, amely ezzel a területtel foglalkozik, nagyon boldog lettem tőle. Éppen a PB gáz felhasználásáról volt szó, amelyről egyébként nem sokat tudtam, a műsor viszont segített a tájékozódásban, alapvető kérdéseket tisztázott, amelyekkel érdemes foglalkozni egyébként. Elmondta az otthoni felhasználás legkézenfekvőbb területeit: a fűtést, a vízmelegítést, hogy szabadtéri programokon számos hasznos dologra felhasználható, például a kürtős kalácsok elkészítéséhez, de a pecsenyéseknek is jó, meg a vattacukros bácsik is ezt használják, a PB gázt. Tök hasznos volt, örültem, hogy megtudtam valami újat a gázpalackokról, viszont nem csak ehhez jött meg a kedvem, hanem a vattacukorhoz is. Mondtam a feleségemnek, hogy csinálhatnánk a falunkban egy vattacukros standot, a gyerekek biztos örülnének neki, hogy valami közeli édességet ehetnek, ráadásul a szomszéd bácsi és néni csinálja majd nekik.

Szóval rákeresem, honnan tudnék palackot rendelni, és a gázpalack töltés, csere is kardinális kérdéssé vált. A gazpalackfurar.com oldalán találtam rá a legjobb lehetőségekre, pont olyan kiszerelésű gázpalackokat árultak, mint amilyeneket mi szerettünk volna. Ezen felbuzdulva rendeltünk is, és nem kellett idegeskednünk a gázpalack töltés problémáján sem, hiszen ők azt is megoldották nekünk. Azóta is innen rendeljük a gázpalackot, nem csalódtunk még a gazpalackfutar.com oldalában, ebben a csodás cégben, amely abszolút ügyfelei érdekét szolgálja. Alapvetően a gázpalack töltése, cseréje volt a kérdéses számunkra leginkább a vattacukor stand működtetése kapcsán, de szerencsére tényleg nem kellett aggódnunk ezen sem.

gázpalack töltésMindenkinek a gazpalackfutar.com oldalát ajánlom, aki hasonló vállalkozásba kezdene, minőségi termékeket árulnak roppant kedvező áron. A kiszállítás gyors és zökkenőmentes, lehet rendesen kalkulálni a termelésben. Azt kívánom, hogy mindenki ilyen szerencsés legyen, mint én, és találja meg az álommunkáját – ha kell, a rádión vagy a média különböző felületein. Hagyatkozzon az ösztöneire! Én is ösztönből találtam rá a gazpalackfutar.com oldalára, és milyen jól jártam! Még a feleségemmel sem jártam ilyen jól, pedig ő aztán egy aranyasszony, nem lehet okom panaszra.