Rádióműsor, jótékonysági futás, új edzőcipő. Vajon mi az összefüggés?

Szeretek rádiózni, a konyhánkban van is egy retro stílusú CD-s rádióm, amit még a családtól kaptam karácsonyra ajándékba. Általában főzés közben vagy a reggeli készülődésnél szoktam bekapcsolni, figyelemmel kísérem a híreket, hallgatom kedvenc slágereimet. Legutóbb hallottam az egyik műsorban, hogy jótékonysági futást szerveznek egy beteg kislánynak, aki a városunkban él, gyógykezelésre gyűjtenek neki. Szerettem volna én is részt venni ezen az eseményen és megkérdeztem a gyerekeket, hogy szeretnének -e ők is velem tartani. Természetesen nagy öröm, lelkesedés és igen volt a válasz. Viszont eszembe jutott, hogy a régi edzőcipőm elégé tropa már, és a srácoknak sem biztos, hogy van megfelelő állapotú lábbelije egy futáshoz.

Szétnéztem hát a neten, hogy milyen a választék, így találtam a https://cipomarket.hu oldalon található webáruházra. Szerettem volna valami mutatós, kényelmes darabot, természetesen kedvező áron, és jó lett volna, ha a gyerekeknek is találok valamit, hogy mindent egy helyről rendelhessek meg.

Szerencsére nem kellett csalódnom. Márkában és színben is nagyon széles volt a választék, igazából elég nehezen sikerült eldönteni, hogy melyik lábbelit is válasszam a körülbelül hat kiszemeltből. De nemcsak szabadidős, vagy sportolási célra lehet itt cipőket kapni! Bármilyen alkalomra és bármilyen öltözékhez, sőt bármilyen évszakban hordható csodaszép darabok vannak a webáruházban.

A menü logikusan szét van bontva női-férfi-gyerekcipőkre, de táskák és egyéb kiegészítők is szerepelnek benne. Ezeken belül helyet kapnak a kollekciók, a népszerű márkák, az akciós darabok és az újdonságok is. Túlzás nélkül állíthatom, hogy több száz akár több ezer pár cipőből lehet itt válogatni. Ennélfogva garantált, hogy mindenki találhat magának megfelelőt, bármilyen célra is keres lábbelit. Hogy megkönnyítsük a keresést, használhatunk szűrőket is. Lehet keresni konkrét márkára, színre, méretre, de még sarokmagasságra is, ami nekem külön tetszett.

Nemcsak cipők, hanem kiegészítők, például pénztárcák és övek közül is válogathatunk a https://cipomarket.hu oldalon található webáruházban. Itt is hatalmas a választék, és inkább az a probléma, hogy mit válasszunk a sok találat közül, mintsem az, hogy nem találunk megfelelőt, de ez legyen a legnagyobb baj.

Az én választásom végül egy fehér talpú, lila Skechers cipőre esett, szerencsére volt a méretemben. Be is dobtam gyorsan a kosárba, majd szétnéztem a gyerekcipők között. Kíváncsi voltam, hogy őket illetően sikerrel járok -e. Nem kellett csalódnom. A kisfiam mostanában mindenből csak feketét, sötétkéket, vagy szürkét hajlandó felvenni, úgyhogy neki egy kék színű British Knight tornacipőt választottunk. Lánykám egy fekete-rózsaszín Nike edzőcipőt kapott.

Apa szívesen elkísért minket a rendezvényre, de futni nem szeretett volna, gondoltam neki is választok valamit azért, ha már itt vagyok. Említette a múltkor, hogy szétmenőben van a pénztárcája és új kellene.  Nem gondoltam, hogy itt fogok pénztárcát is találni, de szerencsére tévedtem. Ő nem szereti a sok aprópénzt és nagyon sok tankolós-, pontgyűjtős kártyája van. Ezért olyan tárcát kerestem, aminek sok belső rekesze van. Találtam is egyet, szép sötétbarna bőrből, és éppen akciós volt, szinte ajándék azért az összegért, amit elkértek érte.

Ezt követően rövid idő alatt lebonyolítottam a vásárlást, melynek véghezvitelére csak néhány kattintásra volt szükség. Az előreutalásos fizetési módot választottam és a csomagot a munkahelyemre kértem, hiszen napközben inkább ott vagyok elérhető. A csomag rövid időn belül, pár nap múlva meg is érkezett.

A gyerekek tűkön ültek már hogy elérkezzen a szombat, a jótékonysági futás nagy napja, hogy felavathassuk az új cipőinket és természetesen segíthessünk, hogy a kislánynak minél hamarabb összejöjjön a gyógykezelés ára. Milyen jó, hogy aznap is bekapcsoltam a rádiót, és értesülhettem erről a nagyszerű kezdeményezésről, melyen mi is örömmel vettünk részt.