A rádióban hallott hirdetés után vásároltam az interneten

Már nagyon régóta gondolkodom azon, hogy vennem kéne egy új porszívót.

A takarítás összes eleme közül a sepregetést, porszívózást rühellem a legjobban. A szőnyegeket különösen utálom porszívózni, arról nem is beszélve, hogy nekem még egy porzsákos verzió van, és bármivel is próbálkozom, én takarítás után még órákig érzem a porszívózás elviselhetetlen szagát az egész lakásban.

Picit haragudtam a családra, mert egyébként karácsony előtt eléggé célozgattam arra, hogy szeretnék egy új porszívót, amennyiben lehet, egy ilyen okos darabot, tudjátok, egy roombát, de végül ismét csak zoknit meg drága borokat sikerült a fa alá tenniük. Persze aztán később megértettem őket, hiszen eléggé finnyás vagyok, nem lehet nekem csak úgy akármit megvásárolni, mert sajnos nagyon sok igényem van.

Egy ideje már nézegetem a porszívókat meg keresgélek neten, hogy milyen típust vásároljak, de nem igazán találtam kedvemre valót. Végül, teljes meglepetésemre, a rádióban kaptam választ a kérdésemre. A BestMarkt internetes áruházat reklámozta ugyanis egy hirdetés, ezért úgy határoztam, hogy be fogok nézni ide. A https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/porszivo-c867 oldalon kezdtem keresgélni a porszívók és egyéb takarítási eszközök, kellékek között.

Nagyon sok fajta porszívó van, még így is nehezen tudtam választani, pedig akkor már tudtam, hogy valószínűleg a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/porszivo-c867 oldalról fogok rendelni. bevallom, rendeltünk már a BestMarkt oldaláról, anno az egyik unokatestvéremnek születésnapjára hajszárítót, és akkor nagyon meg voltunk elégedve az oldallal. A kereső felülete nagyon szuper, könnyen átlátható, arról nem is beszélve, hogy mind az online fizetés, mind a kiszállítás nagyon megbízhatónak bizonyult.

Végül úgy döntöttem, a https://www.bestmarkt.hu/haztartasi-cikkek/takarito-eszkozok-tisztitoszerek-c1088/porszivo-c867 oldalon történő sok nézelődés után, hogy nem is egy, hanem két porszívót fogok rendelni. Egy víztartályosat, mert annak állítólag nincs szaga porszívózás után, hiszen a zsákból nem tudnak kiszabadulni a porszemcsék, hanem beleragadnak a vízbe, és egy robot porszívót is, ami majd minden nap fog takarítani a lakásban, vagy legalábbis hetente 2-3 alkalommal, és akkor majd sokkal egyszerűbb lesz a hétvégi takarítás.

Meg is rendeltem mindkét eszközt, miután kiválasztottam, hogy milyet is szeretnék pontosan. Még nem érkeztek meg ugyan, de néhány napon belül szállítani fogják, nagyon várom már, hogy kipróbálhassam az új porszívóimat, hátha így nem lesz majd annyira szörnyű a takarítás.

Úgy tűnik, 2020-ban is megéri még mindig rádiót hallgatni, hiába tűnik egy nagyon korszerűtlen dolognak már. Az embernek az igazán komoly kérdéseire is választ adhat egy jó hirdetés vagy műsor.