Rádiós kívánságműsor, nem csak zenét, ötletet is kaptam a cégalapításhoz

Nagyon szeretek rádiót hallgatni, szinte egész nap az szól, miközben dolgozom. Ezt persze sok barátom, ismerősöm is tudja, mint ahogy azt is, hogy melyik a kedvenc rádióadóm.

A kívánságműsort szeretem a legjobban, nemrég pedig nem csak egy zenét kaptam, hanem egy ötletet is a cégalapításhoz. (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér. – persze ez is kellett hozzá, hiszen a segítségükkel gyorsan és egyszerűen tudtam megalapítani a cégemet. Nagyot fordult a világ egy pár nap alatt. És ez az egész a rádiós kívánságműsorral kezdődött, ahol egy barátnőm felköszöntött és azt üzente az éteren keresztül hogy induljak el az álmaim útján és hogy ne feledjem el, hogy kislánykoromban milyen céljaim voltak.

Ez adta a kezdő lökést, persze utána sokat tanakodtam, gondolkodtam és arra jutottam végül, hogy igen, megpróbálom. Hisz nincs vesztenivalóm, ezzel az egésszel csak nyerni tudok. Ha új hivatást nem, akkor legalább tapasztalatot. Szerencsére nagyon segítségem volt a topcegalapitas.eu, hisz minden olyan terhet levettek a vállamról, ami elég nyomasztóan hatott rám.

Számomra ez az egész cégalapítás egy fullasztó papírhalmaz. Legalábbis én korábban így gondoltam erre az egészre. (új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér – ez adta meg a kezdő lökést és vitt egészen addig magával, míg létre nem jött a cégem.

Persze voltak a cégalapításkor könnyedebb dolgok is, mint például a névválasztás, de az is igaz, hogy már a legelején kell komoly dolgokban is dönteni. Ebben pedig nem csak a könyvelőm nyújtott segítséget.

Nagyon tetszett, hogy pontosan, apró betűs részek nélkül tudtam, hogy mi milyen költséggel jár és hogy hogy is zajlik ez az egész dolog. Három csomag közül lehet választani, ebből kettő székhelyszolgáltatással is együtt jár. Ez a dolog szerintem annyira még nem ismert, vagy legalábbis az én környezetemben nem sokan vannak, akik igénybe vesznek hasonlót.

Pedig ha belegondolunk, ez nagy segítség és könnyítés egy vállalkozásnak. Mert így nem kell irodát fenntartani, ha nem akar valaki, nem kell alkalmazottat fizetni csak azért, hogy a postát, hivatalos iratokat intézze. Itt ugyanis átveszik a leveleket, iratokat, szkennelve megkapja az ügyfél, így kevés az esélye hogy megfeledkezik az esetleges határidőkről.

Amit még nem is mondtam, hogy lehet olyan csomagot is választani, ahol Újlengyelben van a székhely, ami egy iparűzési adó mentes övezet. Ennél jobb hír pedig nem is kell, hisz az adómentes szó az egyik legszebb, amit egy vállalkozás hallhat.

A székhelyszolgáltatással egyre többen élnek, ez egy teljesen legális, törvényes dolog. Itt nem csak papíron vannak cégek, hanem valódi, működő vállalatoknak nyújt szolgáltatást a topcegalapitas.eu. Háromszor is megkapták már a legmagasabb minősítést, mint székhelyszolgáltatók, ami azért igen nagy bizalomra ad okot.

Szóval a rádióhallgatásból cég lett, amit egyáltalán nem bánok. Most is hallgatok rádiót, de már nem másvalaki irodájában, hanem a sajátomban, ahol hódolhatok hobbimnak, ami most már egyben a munkám is. A bürokratikus dolgokkal pedig, hála a topcegalapitas.eu-nak már nem is kell olyan sokat foglalkoznom.