Megtudtam, hogy a futómű beállítás mennyibe kerül

A reggeli rádió hallgatása nálunk amolyan hagyomány. Szinte minden nap hallunk valami érdekeset, vagy valami jó tippet, ami a segítségünkre lehet a háztartásban, vagy az életünk során bármily területen. Persze nem csak ezért hallgatunk rádiót, a zenéket is szeretjük, de azokat inkább már délután vagy hétvégén főzés közben szoktuk hallgatni. Reggel a beszélgetős műsorokat szeretjük elcsípni az előbbiek miatt. Legutóbb egy számunkra aktuális témáról volt szó: a futómű beállítása, amire a páromat egy ideje igyekszem rávenni, mivel tudom, hogy fontos.

Mivel a rádióban is ennek fontosságát említették, hirtelen párom úgy döntött, hogy szükségünk lesz futómű beállításra, így megkereste a szervizt, ahova szokta vinni az autót és időpontot kért tőlük. Én már nem emlékeztem a szerviz nevére, megkérdeztem, hogy melyikről van szó, ő mondta, hogy a Méta autószervizbe szokta vinni az autót, ahol mindig nagyon rendesek és igazán jól kezelik az ügyfeleket, és a munka pedig gyorsan és precízen zajlik.

Kíváncsian néztem meg a weboldalukat, és meglepően tapasztaltam, hogy milyen elegáns és átlátható weboldala van ennek az autószerviznek.

A futómű beállítás mennyibe kerül?

Az oldalukon nem csak a szolgáltatásokról olvashattam, hanem az árakat is meg tudtam tekinteni, ami jól is jött, hiszen egyből az ugrott be nekem, hogy vajon a futómű beállítás mennyibe kerül, és erre a kérdésemre elég gyorsan meg is kaptam a választ az oldalnak köszönhetően, ahol egyébként nem csak a futómű beállítás árak szerepelnek, hanem a szervizelés árakról is lehet olvasni, a javításárakról, az átvizsgálásról, és még sok minden más részletesen fel van sorolva, így az ember pontosan tudhatja, hogy mire számíthat.

A futómű beállítás árakat tekintve nem mindegy, hogy első futómű állításról van szó, vagy első és hátsó futómű állításról, ezek között egyébként csak 2000 forint az eltérés, ugyanis 9900 és 11900 forintba kerülnek. Egy 4×4-es futóműállítás terepjárónál 14900 forintba kerül. Ugyanennyibe kerül egyébként a tehergépkocsi futóműjének a beállítása, míg egy átvizsgálás pedig 4900 forintba kerül. Persze, ha nem csak szimpla beállításról van szó, hanem javításra is szükség van, vagy cserélni kell valamit, akkor az árak változhatnak, de az oldalon leírtak alapján nagyon korrekt az árazásuk.

Az alapján, hogy ilyen átláthatóak az oldalukon, biztos voltam benne, hogy párom jó autószervizt választott, így megnyugodva engedtem útjára. Széles mosollyal jött haza, elmesélte ismét mennyire korrektek voltak a szervizben, azt mondta, hogy még soha nem tért haza olyan elégedetten, mint mikor innen jön haza.