Egy különleges munkanap az irodaszeres üzletben, és annak hosszútávú következményei

Egy irodaszer üzletben dolgozni nem egyszerű feladat. A vevők csak jönnek, mennek, folyamatos pörgés van, valaki mindig segítséget kér, és közben persze kasszázni is kell, ugye… Szóval kemény kihívás. Én azonban mégis szeretem: az esetek túlnyomó többségében rendkívül kedves és hálás vevők hagyják el az üzletünket. Arról a magánéleti szálról nem is beszélve, hogy itt ismertem meg későbbi férjemet, Tibit, aki – a mai napig jól emlékszem – egy irattartó mappát, egy cellux ragasztót, egy hegyezőt és egy csomag kartonpapírt vásárolt magának azon a napon, amikor először megláttuk egymást, és ő, bevállalós férfi révén még ott helyben randit is kért tőlem. Tudom, hogy úgy hangzik, mint egy giccses hollywoodi történet, de valóban így volt 🙂 Ez a történet azonban már évekkel ezelőtt történt, azóta sok víz lefolyt a Dunán, és mi már nem csak hogy összeházasodtunk, de már meg is született első gyermekünk, Andris.

Márpedig aki gyermeket vállal, egy új életformát vállal. Több lemondás, több feszült pillanat, több szervezés – valószínűleg olvasóink többségének nem kell már bemutatni, mennyi változással jár egy csöppség megérkezése a családba – ahogy azt sem kell felvázolni, mégis mennyivel szebb, teljesebb életet élhetünk így, mint gyermekek nélkül. Ami azonban vitán felül áll, hogy egy új jövevény érkezése után bizony jelentősen megcsappan az alvásra fordítható időkeretünk – ráadásul még az a kevés is sokkal rendszertelenebb lesz, hiszen a kicsi a legváratlanabb pillanatokban sírhat fel, követelve betevő táplálékát, vagy csak egy szülői ölelést. Egy fiatal szülő számára nem könnyű időszakok ezek, nem is csoda, hogy a legtöbb ember egyetlen dologra tud csak ilyenkor gondolni: és az természetesen nem más, mint a KÁVÉ!!!!!!!! Az életmentő nedű, ami új löketet és energiát adhat a fáradt és kialvatlan szülő szervezete számára.

Ha egy tanácsot szabad adnom az efféle élethelyzetben hasonló problémával küzdő olvasók számára: határozottan érdemesnek tartom meglátogatni az Ajándékfutár oldalát, ahol jobbnál jobb kávék várják az alkalmat, hogy végre valaki lecsapjon rájuk és megrendelje őket a webshop felületéről. Számtalan őrölt kávé mellett csészék, bögrék, kávéfőző gépek, vagy kávéról szóló könyvek is megtalálhatóak a készleten. Emellett természetesen megtalálhatja a boldogságát az is, aki esetleg a kávé helyett sokkal inkább a teát preferálná: hihetetlen mennyiségben állnak rendelkezésre fantasztikusan finom teafüvek is az oldalon. Ja, és megsúgom egyébként, hogy ha már a gyereknevelésről van szó, számtalan babakocsi, autóshordozó, plüssjáték, és még ezer más termék található náluk, melyeket garantáltan imádni fognak a kis lurkók!! Arról nem beszélve, hogy eredeti szakmámmal kapcsolatban is találtam kiváló megvásárolható tárgyakat: igazolványtartó tokok, mappák és laptoptáskák is vannak a kínálatban, elképesztő mennyiségben és minőségben.

Egyszóval: szívből ajánlom mindenkinek az Ajándékfutárt. Gyerekeknek, szülőknek, szülőknek gyerekkel, gyereknek szülővel 🙂 Tényleg mindenki megtalálhatja itt a maga számítását. Ha pedig a kávéról van szó, nos, én a mai napig nem ittam finomabb kávét, mint amit tőlük rendeltem, ráadásul egyáltalán nem is egy rémes áron… A magam részéről pedig bátran mondhatom, hogy amióta az Ajándékvarázsló finomságai tankolják fel a szervezetemet nap mint nap, minden reggel, sokkal (de tényleg sokkal!) egyszerűbb életem van, sokkal több energiával – és arra pedig mindig figyelek, hogy legalább a kávéivás öt perce egy valóban intim, nyugodt, rendezett öt perc legyen, hogy utána újult erővel tudjam belevetni magam a gyermeknevelés kemény, mégis gyönyörű kihívásaiba. Szükség is lesz rá, mivel drága férjemmel, Tibivel már komolyan gondolkozunk egy második apróságon is…