És ti hallottatok már a selfie gépekről?

Otthon hétvégénként nálunk állandóan megy a rádió. Anyukám bekapcsolja reggel, és onnantól nincs megállás, folyton hallgatjuk. Van, hogy hírműsort, de van, hogy csak szimplán zenét. Ritkán beszélgetős műsor is megy, de inkább csak akkor, ha valami érdekes témáról van éppen szó. Így történt a múltkor, hogy a rádión keresztül hallottunk először a selfie gép kifejezésről.

Utána kíváncsiak is lettünk, úgyhogy rákerestünk hogyan lehet ezt a szolgáltatást igénybe venni – így találtuk meg a https://selfiegep.hu oldalt. Nem tudom, hogy rajtuk kívül foglalkozik-e egyáltalán valaki Magyarországon ezzel, de miután megnéztem a weboldalukat, és kicsit megismerkedtem a szolgáltatásaikkal, bevallom, már nem is nagyon érdekelt más hely. Ja de még mindig nem mondtam el, mi is ez a selfie gép. Ez gyakorlatilag egy olyan dobozzal működik, amiben egy nagy felbontású képeket készítő kamera van beszerelve, és amely egy kisebb méretű fotóautomataként üzemel, így azt bárhol el lehet helyezni pár négyzetméteren. Ja és persze ott helyben ki is nyomtatja a gép az elkészült fotókat. Emellett természetesen ebben a “fotóautomatában” háttér előtt lehet fotózkodni – alapból ez fehér, de külön kérésre lehet mindenféle minta közül válogatni. A gépet és az elérhető háttereket mind meg tudod nézni a https://selfiegep.hu weboldalon, ahol tényleg minden fontos infót jól összegyűjtöttek.

És hogy miként is működik ez a szolgáltatás? Alapvetően egyeztetni kel időpontot és helyet a Selfie Gép csapatával, majd ha ez sikerült, akkor az egyeztetett időpont előtt egy órával már kiérkeznek a helyszínre a munkatársak, akik végig segítenek az esemény alatt. Fontos lehet azt is tudni, hogy Budapest határán belül nem számítanak fel semmiféle plusz költséget, a fővároson kívül pedig alacsony kilométerdíjjal számolnak. Az elkészült képeket egyébként digitális formában is eljuttatják az ügyfelekhez, így hogy ha szeretnéd, megoszthatod a közösségi oldalakon a selfie géppel lőtt egyedi fotókat.

Mindezek mellett azt is olvastuk a honlapon, hogy a szolgáltatás teljesen személyre szabott, tehát a képek papírjára rá tudják nyomtatni az előre kitalált és egyeztetett logót, de keretet és az esemény nevét is rárakják, ha ez a kérésünk. Mindez 4, 6 és 8 órás intervallumokra igényelhető, de az időkorlát mellett bármennyi képet nyomtathatsz a helyszínen, ez nem jár semmi többletköltséggel. Ezeken felül ha úgy kéred, akkor a normál 10 cm-szer 15 cm mellett többféle méretben is lehetséges a nyomtatás, illetve dupla nyomtatást is kérhetünk. Innen látszik, hogy a selfiegep.hu tényleg arra törekszik, hogy a lehető legrugalmasabb módon igazítsa hozzád a szolgáltatását.

Egyébként ha az említett https://selfiegep.hu főoldalra rámentek, akkor lejjebb görgetve egy videót is fogtok találni a szolgáltatás működéséről. Amennyiben pedig még lejjebb mentek a weblapon, meg is találjátok az árakat, azt is leírva, hogy egy-egy árcsomag mit foglal magába. Mindezek mellett pedig még azt is felsorolják, hogy kik választották eddig a Selfi Gép csapatát, amely felsorolásban bizony elég nagy nevű cégek is szerepelnek, például a Ikea, csak hogy egyet említsek.

Így hát nekünk nagyon megtetszett anyukámmal ez a selfie gép dolog. Nyilván egy családi bulira nem bérelnénk ki, de mondjuk egy esküvőn már el tudjuk képzelni, hogy nagyon jól jöhet egy ilyen plusz program-ötlet. Elvégre egy-két pohár alkohol után már mindenki szeret fotózkodni, nem?

Szóval ha nem hallottál még a selfigep.hu -ról, akkor szerintem érdemes kicsit utánuk járni, sose tudhatod, milyen nagyobb szabású eseményre jöhet jól egy ilyen kiegészítő. Menj fel a https://selfiegep.hu oldalra, és nézz körül! Amennyiben meg megválaszolatlan kérdésed marad, fel is tudod venni velük a kapcsolatot a honlap alján lévő adatok segítségével, vagy a fenti menüsorban a kapcsolat fülön.