InstanTENSE a szem alatti duzzanat ellen

Egyik reggel rádiót hallgattam a munkába menet, amikor arra lettem figyelmes, hogy mit érdemes tenni, ha reggelente nálunk is megjelenik a szem alatti duzzanat. Az instantense.hu weboldalát emlegették, és ezzel fel is keltették a figyelmem, hiszen ez a probléma engem is érint. Amint beértem munkába, az első dolgom volt ellátogatni az előbb említett weboldalra.

Itt olvastam, hogy az öregedéssel együtt a szem körüli izmok gyengülnek. A kollagén szintje fokozatosan csökken a szervezetünkben, amely a fő alkotóeleme a feszes bőrnek. A normál zsír, amely körülveszi a szemet alapvetően, az első szemhéjon gyülemlik fel egy idő után, így puffadtnak fog tűnni a szemkörnyék. Vannak esetek, amikor a duzzanat már nem normális, ekkor orvoshoz kell fordulni. Ennek az eseteit el lehet részletesen olvasni az instantense.hu oldalán.

Azonban ha nem betegség okozza a szem alatti duzzanatot, akkor van néhány dolog, amire érdemes figyelni, hogy csökkenthessük a méretét. Ilyen például a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, az alkoholfogyasztás mellőzése, de problémát okozhat a túl sós ételek fogyasztása is. Ez úgy történhet meg, hogy a só megköti a vizet, az vonatkozik a szem alatti területekre is. De ha nem megfelelően távolítjuk el a sminkünket, az is okozhat hasonló problémákat.

Nagyon érdekes volt ezeket az információkat olvasni, megfogadtam, hogy a gyakorlatban is alkalmazni fogom őket. Továbbá meg fogom venni az InstanTENSE szérumját is, ami szintén segít a szem alatti duzzanat eltüntetésében.