Rádióreklám emlékeztetett arra, hogy elfelejtettem pelenkát venni

Emlékszem, fiatalabb koromban nagyon sokat hallgattam rádiót, mert zenemegosztó oldalak hiányában más lehetőségem nem igazán volt jó számokat hallgatni.

Ma már szinte csak a kocsiban megy, és ott is csak egyfajta háttérzaj. Tegnap a vásárlásból hazafelé szokás szerint be volt kapcsolva a rádió. Egy piros lámpánál állva megütötte a fülemet egy reklámból a pelenka szó és bevillant… Nem vettem pelenkát a gyereknek!

Mivel nem akartam már visszamenni a boltba, csak a hozzánk közelebb lévő, ám baromi drága üzletben tudtam annyi pelenkát venni, amennyi nagyon sürgősen kell (természetesen csillagászati áron).

Az interneten kezdtem pelenka-csomagokat keresni

Otthon este beütöttem a keresőbe valami olyasmit, hogy egy hónapos pelenkacsomag. Ekkor akadtam rá a https://www.lord.shop.hu weboldalra, ami nagyon-nagyon hasznos tud lenni, ha nagy tételben van szükségünk babaholmira.

A webshop első látásra leginkább különféle személyi higiéniával kapcsolatos, illetve kisbabás háztartásokban nagyon gyorsan fogyó termékeket forgalmaz.

Mivel az alap problémám ugye az volt, hogy egyszerűen sose tudok a hónap végéig elegendő pelenkát venni, így elsőként a “Gyermek pelenka szettek” fülre kattintottam rá.

Itt hatalmas pelus csomagokat találhatunk, melyekkel garantáltan kihúzhatjuk a hónap végéig. A pakkok közül a babák életkorától függően lehet választani. Amikor megláttam, hogy milyen kedvező a csomagok ára ahhoz képest, hogy hány pelus van bennük, majdnem elsírtam magam.

Egy másik hihetetlen csomagajánlat

Ha kisbaba van otthon, nem csak a pelenka fogy őrült tempóban, hanem a nedves törlőkendő (ismertebb nevén popsitörlő) is. A https://www.lord.shop.hu azonban erre is kínál egy remek megoldást!

A “Kész csomagok” fülre kattintva egy hónapra elegendő pelenkából és törlőkendőből álló csomagokat találhatunk, melyek szintén úgy vannak összeállítva, hogy a baba korának leginkább megfelelő törődést tudjuk nyújtani velük.

A csomagokban nem csak a méretük (hihetetlenül sok, akár 260 darab (!) pelus és kendő), hanem az áruk is kedvező. Ráadásul ugye mivel a https://www.lord.shop.hu egy webáruház, így természetesen ki is szállítják a csomagot. Ez azért igazán jó, mert természetesen meg lehet venni ennyi cumót bármelyik drogériában is, de a https://www.lord.shop.hu-nál vásárolva nem kell azon gondolkodni, hogy hogy a francba fog beférni ez a rengeteg dolog a csomagtartóba.

Higiéniás termékek az egész családnak

A https://www.lord.shop.hu oldalon nem csak baba termékeket vásárolhatunk, hanem nagyjából mindent, ami a család megfelelő személyi higiéniájához szükséges. A boltban a férfi- és női higiéniai termékektől a tusfürdőn, szappanon és tisztítószeren keresztül a sebtapaszig tényleg MINDENT megtalálhatunk, ami háztartásvezetőként és anyukaként valóságos álom. El sem akartam hinni, hogy többé nem kell órákig bolyonganom ilyesmit vásárolva, hanem pár kattintás és már jön is.

Segítség a család egészségének megőrzésében is

A higiénia mellett nagyon fontos számomra az egészségmegőrzés is, hiszen egy kisbabás házban jó, ha nem jut be sok baci. El tudjátok képzelni, hogy a https://www.lord.shop.hu még ebben is tud segíteni?

A helyzet az, hogy IGEN! A “Vitaminok” fülre kattintva ugyanis a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrendkiegészítőket találunk az egész család számára.

Összességében tehát a https://www.lord.shop.hu úgy tűnik megvalósít mindent, amiről egy tudatos családanya álmodik: az összes dolog megvan egy helyen, és nem kell azon gondolkodni, hogyan férnek be a cuccok a kocsiba, vagy hogy viszed fel a lépcsőn!