Akciósan vettünk táskát

Már évek óta az egyik rádióval foglalkozó cégnél dolgozom. Nagyon szeretem a munkám, mivel az én feladatom a műsorok időrendi sorrendbe tétele. Még fiatalkoromban, amikor elkezdtem itt dolgozni, nem tudta, hogyan is kell kinéznie egy ilyen műsornak. Elsődleges problémám az volt, hogy nem tudtam a nézők mikor mit szeretnének hallgatni. Aztán rájöttem, hogy reggel sokan szeretik a különféle játékokat, mivel feldobja a napjukat. Többek között ezért is készülnek humorosabb műsorok arra az időszakra. Napközben pedig sokkal több a zene, mint máskor.

A munkába mindig igyekszem csinosan öltözködni, ezért sok időt töltök el az interneten azzal, hogy kiválasszam a számomra megfelelő ruhadarabokat vagy kiegészítőket. Most sem volt ez másképp, mivel szerettem volna egy szép táskát magamnak. Az általam sűrűn látogatott webshopok nem hozták meg a várt hatást, nem találtam semmi érdemlegeset. Így a keresőben próbáltam szerencsét, ahova beírtam, hogy női táska akció, mert szerettem volna olcsóbban táskát venni. A kereső egy annataska.hu oldalra vezetett, ahol rengeteg csinos táskával találhattam magam szemben. Szinte minden táskájuk akciós volt, ezért bátran böngésztem közöttük. Mivel az egyik táska nagyon emlékeztetett egyik barátnőm stílusára, ezért felhívtam, hogy lenne-e kedve beszállni a rendelésbe. Én is találtam magamnak táskát, és ő is benne volt a közös rendelésben, ezért le is adtam.

A táskák gyorsan megérkeztek, és rendkívül jó minőségű mind a kettő. Ami piros pontot érdemel, hogy mindkét táska igazi bőrből készült. Örülök, hogy egy női táska akció keretén belül sikerült beszerezni őket, és láthatóan barátnőm is örül a sajátjának.