Szenvedélyem a rádiózás

Gyerekkorom óta különös vonzalmat éreztem a rádiótechnika iránt. Nem csak azért, mert kedvelem a zenét, és érdekelnek a beszélgetős műsorok; egészen konkrétan a működés hátterére is kíváncsi voltam, és természetesen arra is, hogy hogy jut el egy ötlet egészen a megvalósításig. Tizennégy éves koromban lehetőségem nyílt ellátogatni egy önálló fenntartású kereskedelmi rádió épületébe, ahol készségesen körbevezettek minket. Teljes idegenvezetés volt: megnéztük a stúdiókat, elmagyarázták a keverőpultok működési elvét, betekintést nyerhettünk a szerkesztőség, és a gyártásvezetők munkájába is, sőt, még a raktárépületbe is, ahol az archivált műsorokat digitalizálták.

Pár év múlva elkerültem egyetemre a fővárosba, ahol fizikát és matematikát tanultam főleg, de rövid időn belül beláttam, hogy nem nekem való az a pálya, amit a diplomám elnyerésével tudnék bejárni. Gyerekkori álmom vezérelt innentől kezdve: az addig felhalmozott tudást alkalmazva kellett helytállnom a későbbi munkahelyemen. Nagy örömömre a munkám meghozta gyümölcsét, és bekerültem gyakornokként a lakóhelyemhez közeli rádióba, mint digitális archivátor.
Időm nagy részét a raktárban töltöttem, és az amellett levő irodában. Egyáltalán nem volt monoton munka, borzasztóan élveztem minden percét. Nem gondoltam volna, hogy egyszer tényleg ezzel fogok foglalkozni, de később raktárvezetőként is kipróbálhattam magam ugyanennél a rádiónál. Ott megtanultam, hogy nem csak a rádiózáshoz szükséges eszközöket, iratokat, és régi, archivált tartalmakat kell megfelelően elhelyezni a raktárban, hanem egyéb más elektronikus szerkezeteket is. A raktárak legfontosabb eleme a polcrendszer, ami biztosítja a megfelelő tárolást.

Ilyen szerkezeti elemekkel foglalkozik a Racking Log Kft. Mivel már 25 éve jelen vannak a piacon, szakértelmük vitathatatlan, amit bizonyítanak külföldi kapcsolataik is. Sokszínű termék kínálatukból választva biztos, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb polcrendszert. A minőségi termékek telepítését, kiszállítását, sőt, még tervezését is vállalják a cég szakértő munkatársai. Ne habozzanak az ajánlatkéréssel!

Számos tárolási lehetőséget kínál a vállalat: az Európában is elismert csavarmentes Salgó polc a legnépszerűbb a piacon, de vannak többszintes, gördíthető, önhordó és kereskedelmi polcrendszerek is, melyek mind-mind más funkciókkal bírnak aszerint, hogy milyen használatra tervezték őket. A kézi rakodású moduláris polcrendszerek több emeletes, közbülső járószintes szerkezeteket is meg tudunk valósítani, melyekkel maximálisan ki lehet használni a telepítési hely magasságát, mindezt a lehető legbiztonságosabb módon. A Racking Log fémpolcai rozsdamentes acélból készültek, melyeknek legfőbb tulajdonságai közé tartozik, hogy mind rendelkeznek HACCP engedéllyel. Az oszlopok teljesen zárt, négyzetes profilból, a polclemezek acéllapból vagy rácsból készülnek, és nagy teherbírásuk lehetővé teszik a lehető legkülönbözőbb áruk tárolását is. A környezeti hatásoknak is garantáltan ellenálló fémpolcok higiéniai szempontból is teljes mértékben megfelelnek az élelmiszer,- vegyi,- illetve gyógyszeripari követelményeknek. Modern külsejüknek köszönhetően nem csak a raktárépület belső tere nyújt attraktív megjelenést, hanem akár kereskedelmi árubemutatóként is megállják így a helyüket, illetve lakberendezési területeken is nyugodt szívvel alkalmazhatóak. A konkrét méretekért és jellemzőkért bátran keresse fel a céget, vagy kérjen ajánlatot!

A cégcsoport természetesen a megrendelt bútorzatok betelepítését is vállalja: ezt a feladatot erre szakosodott, profi szerelőcsapat végzi, akik szakértelmüknek köszönhetően gyorsan, biztonságosan, és megbízhatóan szerelik össze a termékeket igény szerint, a megrendelő, és a helyiség tulajdonságaira szabva. Ha felkeltette érdeklődését a cég, mindenképpen keresse fel a http://www.rackinglog.hu weboldalt, ahol minden szükséges információt megtalál a polcokkal kapcsolatban.