Siofokszallas.info- Ahol nyaral a család

Utazás közben mindig a rádió szól, mert az autóban mindig jobban telik úgy az idő, hogy ha egy érdekes interjút hallgathatok, vagy ha a kedvenc zenéim szólnak egyfolytában. A rádió egy rendkívül hasznos találmány, nem csak információkat lehet szerezni az általa sugárzott adásból, és a zene feledteti a dugóban töltött idők minden egyes percét. Minden esetben naprakész tudok lenni a világ eseményeiről. Amikor a nyaralást terveztem a családnak, akkor is a rádiót hallgattam. sajnos nem tudtam, hogy hova is lenne érdemes menni, két 5 éven aluli gyerekkel. Egyelőre még belföldben gondolkodtam, és amikor már majdnem minden ötlet kudarcba fulladt, akkor hallottam a rádióban egy hirdetést egy siófoki apartmanról.

Nem is telt bele sok idő, máris a https://siofokszallas.info/ honlapján találtam és azt néztem, hogy melyik apartmant is válasszam a 4 fős családom számára. Szerencsére nagyon könnyen ment a döntés, ennek a siófoki szállás oldalnak köszönhetően, mivel nagyon jól szerkesztett honlapról van szó, ahol minden érdeklődő kiváló módon le tud igazodni, legyen az rutinos internet használó, vagy egy idősebb és kezdő internetező. A fejlécben lenyíthatóak választási lehetőségek, 6 különböző apartman közül lehet választani. Minden apartmannak van saját oldala, így minden információt, képet megtalálunk ahhoz, hogy a számunkra legideálisabb helyszínt válasszuk ki a balatoni nyaraláshoz. Csodaszép szobákat találtam, alig tudtam választani közülük, mindegyik modern bútorokkal felszerelve, kényelmesen kialakított szobákat kínált. Kiválasztottam egyet, ahol mind a négyen kényelmesen elférünk, és a gyerekek számára is nagyon praktikus és otthonos tud lenni, arra az egy hétre, amit eltöltünk. Nem is késlekedtem tovább és árajánlatot is kértem, hogy adott időintervallumban 4 fő részére.

Mivel a férjemmel úgy találtuk, hogy nagyon kedvező az ajánlat, ezért rögvest le is foglaltam a kiválasztott szobát. Alig vártuk már, hogy végre megérkezzünk, s a jól megérdemelt pihenőnket elkezdhessük. Az apartman, és az egész környék nem okozott csalódást, minden olyan tökéletes és jól felszerelt volt, mint a képeken, és ezt is vártuk egy kiváló nyaralástól. A gyerekek rögvest belevetették magukat a medencébe, alig lehetett őket kiszedni a vízből, annyira élvezték a víz nyújtotta a szabadságot. Persze, valakinek biztos furán hangzik, hogy lemegyünk a Balatonra nyaralni és mi a kerti medencében lubickolunk, de ennek is megvan a helye egy kellemes nyaralásban. Felváltva voltunk a strandon, és az apartmanban is, így biztosan nem untunk rá a nyaralásra.

Közel voltak az éttermek, és a szórakozási lehetőségek is a sétányon, így minden program belefért az ott tartózkodásunkba.

Egyszóval a nyaralásunk remekül sikerült, mindenki feltöltődve érkezett haza és újult, erővel csaptunk bele a munkába. Én rendkívül büszke voltam magamra, hogy egy ilyen szuper szállást találtam, külső, belső környezettel, ami a család minden tagjának elnyerte a tetszését. Azóta is minden barátunknak, ismerősünknek ajánljuk a Siófok szállás infot.